Inte 18 ännu? Du kan fortfarande köpa Bitcoin – tro inte på FUD!

Tonåringar över hela världen skriker för att komma in i kryptovärlden och vill köpa sin egen Bitcoin , Ethereum , DigiByte och mycket mer. Men tydligen tror de flesta tonåringar att du måste vara 18 för att köpa Bitcoin och andra kryptor – vad en mängd skräp.

Där det finns en vilja finns det en väg. Bitcoin Billionaire är inte ett läkemedel i klass A, det är inte ett vapen, det är inte ett explosivt. Det är en valuta. Tänk om du inte fick byta dina dyrbara dollar till euro, pund, franc eller Rand? Hur skulle någon under 18 år någonsin gå till ett annat land? För det är inte olagligt.

Så idag ska jag förklara exakt hur alla ni tonåringar kan få tag på din alldeles egna Bitcoin utan att använda en vuxen för att göra det för dina räkning och utan att bryta några lagar!

Steg 1 – Få lite Fiat-pengar

Fiat-pengar är roten till allt ont, och inflation kommer att innebära att de så småningom kommer att bli lika värdelösa och värdelösa som en fuktig kartong. Titta bara på hur det gick ut för Zimbabwe och Venezuela. Den Federal Reserve skriver mer USD varje sekund , vilket innebär att dina dollar så småningom kommer att vara värdelösa.

Så för det första kommer du att vilja ta hand om lite fiatvaluta. Oavsett om det kommer från ditt jobb, dina fickpengar, besparingar, födelsedagspengar eller kanske du sålde din cykel, måste du börja med lite fiat-pengar.

Jag kommer inte att marknadsföra några olagliga aktiviteter du kan göra för att få pengar helt enkelt för att den här guiden handlar om att göra det lagligt, men du kan få dina pengar men du vill – jag kommer inte att döma.

Steg 2 – Få dig en lämplig ansiktsmask

Om du åker ut, borde du verkligen ha en ansiktsmask för att skydda dig själv och dina nära och kära från denna COVID-19-pandemi . Oavsett vad du tror, ​​vänligen bara ha en mask när du går ut. Det finns faktiskt en andra fördel med detta. När du går över till steg 3 kommer du att använda en Bitcoin-bankomat.

Vem vet vem som har en kamera som vetter mot den saken, så en ansiktsmask ger dig riklig anonymitet när du använder den. Detta betyder att alla besvärliga människor som vill använda en ansiktsigenkänningsapp för att hitta att du inte kommer att kunna – vinna, vinna.

Steg 3 – Hitta din närmaste Bitcoin-bankomat

Beroende på hur långt det är till din närmaste Bitcoin-bankomat , kanske du vill be en förälder eller en vän att köra dig, speciellt om du måste passera genom en trassig del av staden. Du kan använda en av de många Bitcoin ATM-kartorna för att hitta din närmaste, men jag tycker att du använder CoinATMRadar ganska praktiskt.

Visst kommer du att betala mycket mer i avgifter än du skulle göra på ett utbyte, men du kan köpa Bitcoin för kontanter anonymt. Det finns gränser för hur mycket du kan köpa åt gången, men du kan bara göra två eller tre separata köporder om det behövs.

De KYC föreskrifter om krypto bankomater är skrämmande , vilket innebär att du kan köpa Bitcoin genom dessa automater så fort du är gammal nog att läsa instruktionerna på skärmen.